Index du forum Le site... Site - Forum Народе, хто розуміється в постільній білизні?? Побачив цікав

Народе, хто розуміється в постільній білизні?? Побачив цікав

Pour l' idée du siècle, pour une question sur le fonctionnement, pour signaler un bug...

BilizSkync Nouveau membre
Nouveau membre

Glace préférée:Mango
Здоровенькі були! Думаю показати цікавим сайтом, раптом комусь із вас треба. Останні місяці почав помічати, що прокидаюсь розбитий, всю ніч кручусь, а вранці почуваюся, ніби вагони розвантажував. Списував на роботу, на атмосферний тиск, а дружина видала: "Давай оновити постільну білизну на нормальну, а не цю синтетику з розпродажу". І тут я поліз в гугл.

Зізнаюсь, вважав, що підбір постільного комплекту - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилося, ціла наука. Тут тобі бязь, ранфорс, і сатин... Я в таких назвах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, оце скарбниця корисної інфи! Я завис десь годину. У них все як в підручнику: чітко описані всі типи тканин, від бюджетної бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності тканини та того, скільки циклів прання витримає комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

З несподіваного для себе виніс:
- Виявляється, наші та євро розміри трохи різняться, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «євро».
- От чесно, не знав, що тепла фланель в спеку — це жах, а сатин реально дає прохолоду, тому що в неї структура особливе.
- Там є поради, як прати, щоб малюнок не вицвів через місяць. Болісна тема для нас, у кого пралка паше без вихідних.

Зрештою вирішили замовити спочатку один сатиновий комплект від нашого бренду (підтримав своїх). Наразі все добре — сплю як немовля, тканина дуже приємна до тіла, не збивається й не іскрить.

Тому, якщо ти, як і автор, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в яку варто вникати, дуже раджу глянути інформацію на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає час на вибір та рятує від покупки кота в мішку. Всім гарного сну!!

Retourner vers Site - Forum

• Articles en relation
    Réponses
    Vus
    Dernier message