Index du forum Le site... Site - Forum Народ, хто розуміється на постільній білизні? Відкопав цікав

Народ, хто розуміється на постільній білизні? Відкопав цікав

Pour l' idée du siècle, pour une question sur le fonctionnement, pour signaler un bug...

DavidVeips Nouveau membre
Nouveau membre

Glace préférée:Framboise
Народ, привіт! Думаю поділитися одним місцем, раптом комусь буде корисно. Останнім часом щось помітив, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Думав на роботу, на атмосферний тиск, а дівчина сказала: "Треба поміняти постільну білизну на людську, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я поліз в мережу.

По правді, вважав, що підбір постільної білизни - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих термінах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Люди, це ж криниця знань! Реально залип на годину. У них прямо як в підручнику: по поличках розкладені усі матеріали, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.

З цікавого для себе дізнався:
- Виявляється, наші та європейські розміри трохи різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не просто вірити ярлику «євро».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це капець, а якісний сатин дійсно дихає, бо в цієї тканини плетіння ниток особливе.
- На сайті написано, як прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Актуально для тих, у кого пральна машинка працює цілодобово.

Коротше кажучи вирішив придбати на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали своїх). Поки політ нормальний — спимо як немовлята, білизна приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Загалом, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не те, в що треба заглиблюватись, щиро рекомендую зазирнути огляд на цьому ресурсі. Справді зберігає час на вибір та вберігає від покупки якоїсь фігні. Всім гарного відпочинку!

Retourner vers Site - Forum

• Articles en relation
    Réponses
    Vus
    Dernier message