Народ, привіт! Думаю поділитися одним місцем, раптом комусь буде корисно. Останнім часом щось помітив, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Думав на роботу, на атмосферний тиск, а дівчина сказала: "Треба поміняти постільну білизну на людську, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я поліз в мережу.
По правді, вважав, що підбір постільної білизни - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих термінах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Люди, це ж криниця знань! Реально залип на годину. У них прямо як в підручнику: по поличках розкладені усі матеріали, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.
З цікавого для себе дізнався:
- Виявляється, наші та європейські розміри трохи різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не просто вірити ярлику «євро».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це капець, а якісний сатин дійсно дихає, бо в цієї тканини плетіння ниток особливе.
- На сайті написано, як прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Актуально для тих, у кого пральна машинка працює цілодобово.
Коротше кажучи вирішив придбати на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали своїх). Поки політ нормальний — спимо як немовлята, білизна приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.
Загалом, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не те, в що треба заглиблюватись, щиро рекомендую зазирнути огляд на цьому ресурсі. Справді зберігає час на вибір та вберігає від покупки якоїсь фігні. Всім гарного відпочинку!