Index du forum Le site... Site - Forum Для всіх, хто щодня намагається готувати, а не виносить безл

Для всіх, хто щодня намагається готувати, а не виносить безл

Pour l' idée du siècle, pour une question sur le fonctionnement, pour signaler un bug...

JayneFug Nouveau membre
Nouveau membre

Glace préférée:Mangue
Хочу відкрити вам історією, яка сталася з мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя мала попросила, щоб я спекла дещо унікальне до день народження. Я, як завжди, навіть не задумуючись, почала вишукувати ідею у інтернеті і.... Промучилася цілих одну з половиною години марних пошуків, блукаючи із сайту до черговий кулінарний портал! Перші варіанти здавалися надто заплутані, інші - зі справжніми дорогими інгредієнтами, треті - із надмірною кількістю відволікаючих елементів. Але потім раптово я згадала про цей порятунок каталог й всього лише за п’ять хвилин вишукала - той самий рішення! Рецепт був так покроковим, що навіть навіть моя 12-річна донька несподівано змогла мені допомогти. І що ви думаєте? наша команда приготували дивовижний солодкий шедевр, який став справжнім хітом дня народження. Тепер всі мої найкращі друзі питають: "Де ти відкрила такий собі просто бомбезний спосіб?"
Каталог рецептів

ydrasil Mâitre glacier
Mâitre glacier

Glace préférée:mess

ydrasil Mâitre glacier
Mâitre glacier

Glace préférée:mess

Retourner vers Site - Forum

• Articles en relation
    Réponses
    Vus
    Dernier message